Thomas Di Leva gästar Ingemar Bergmans vardagsrum

Ingemar Bergmans vardagsrum presenterar unika, intima och avskalade spelningar och samtal kring musikskapande och anekdoter ur ett musikliv, med några av våra kända svenska artister och kompositörer.

Di Leva, rymdblomman från Gävle, har släppt hela 22 album med hits som ”Vem ska jag tro på?”, Miraklet” och ”Vi har bara varandra”. Han sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara. Den senaste tiden har han tagit sin kritikerrosade David  Bowie-hyllning ”Changes” ut i landet. En fascinerande show i tid och rum, där publiken får nujuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva. Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så ”udda fågeln” nu som en självklarhet i allas våra hjärtan.

Di Leva samtalar med Ingemar Bergman och framför sedan sina låtar personligt och akustiskt under ca en och en halv timme.

När och var?

27 November 2022
Kl. 19.00
Reginateatern, Uppsala

Reklam

Fyrisbiografen – Uppsalas kulturbiograf
Fyrisbiografen visar filmer från hela världen och för alla åldrar.

GoAdventure
Se vackra Uppsala från taket på Uppsala slott. Eller utmana dig själv på äventyrsbanan i Fjällnora

Julmarknader i Uppsala 2022
Under november och december hålls flera julmarknader i och runtom Uppsala, alla med sin egna profil och med sina egna möjligheter att fylla julstrumpan med gåvor eller bara för att komma in i julstämning.

Här hittar du ett urval från Destination Uppsala av alla julmarknader som sker.

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt