Till Hasse & Tage

Hasse Alfredsson och Tage Danielsson har fått oss att skratta, gråta och se omvärlden med nya ögon sedan de startade sitt samarbete på Radiotjänst på 1950-talet. Under drygt 30 år skapade de en oförglömlig nationalskatt av texter, sånger, revyer och filmer. Föreställningen ”Till Hasse & Tage” är en varm, personlig och underhållande kärleksförklaring till radarparet.

Carl Bagge har samlat Grynet Molvig, Fredrik Lycke och Stockholm Voices för att ta sig ann denna guldgruva av underfundiga och tänkvärda texter. Lika aktuella nu som då. Ensemblen bjuder på musik och sång, i arrangemang av kapellmästarna Bagge och Ekdahl. Under denna unika hyllningsföreställning kommer publiken att få uppleva Hasse och Tages humor, musik och sånger samt de klokheterna som bara de kunde formulera. ”Till Hasse & Tage” är en kulturupplevelse som klingar av tidlös kvalitet och som dessutom har en nerv av nära och personliga kopplingar till komikerduon.

 

Upplev Hasse och Tages humor, musik och sånger i denna hyllningsföreställning med nära och personliga kopplingar till Hasse och Tage själva

När och var?

3 Juni 2022 kl. 19.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt