Uppsala Youth Music Festival

Uppsala Youth Music Festival är mötesplatsen för Uppsala Kommuns unga musiker och artister mellan 13 och 25 år. Alla musikstilar är välkomna och det spelar ingen roll om ni sjunger ensamma, spelar hårdrock i band, framträder med klassisk musik, uppträder med loopmaskin eller sjunger punk med distat ägg. Alla är lika välkomna oavsett om ni har en del rutin eller bara vill prova på att stå på scen.

Uppsala Youth Music Festival är platsen ni träffar andra musiker och får spela med det bästa tänkbara ljudet. Ni får feedback från en professionell feedback-kommité (ej tävling) och har möjlighet att knyta nya kontakter med andra musiker och verksamma i Uppsalas musikliv. Uppsala Youth Music Festival syftar till att främja ungas musikintresse och personliga utveckling. Självklart motverkar denna plattform och mötesplats rasism, sexism och fördomar. Festivalen vill vara delaktiga till att skapa en värld som arbetar mer för att riva murar än för att bygga dem. Vi tror att musik är ett språk som alla förstår och kan genom att använda det verktyget få olika människor att mötas, samarbeta, bli vänner.

Det är fri entré för publiken, men gage, mat och dryck utgår till alla medverkande. Anmäl ert intresse att medverka genom att maila till: kent@kulturhjaltarna.se

När och var?

15 Augusti 2022
Kl. 13.00-21.00
Gula Villan, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt