Van Gogh Alive – The Experience

Är du redo för en oförglömlig multisensorisk upplevelse på Fyrishov, Uppsala? Vid Van Gogh Alive – The Experience, så tittar du inte bara på hans målningar, här kliver du in i dem och känner deras kraft.

Van Goghs kreationer har ställts ut och beundrats i över ett sekel – men aldrig så här. Van Gogh Alive – The Experience, skapat av Grande Experiences, ger besökarna den unika upplevelsen att fördjupa sig i Van Goghs konstnärskap och bli ett med hans värld.

Att smyga sig igenom tysta gallerier och att uppleva målningar från ett avstånd glöms bort helt, då gästerna får möjlighet att interagera med konsten på ett helt nytt sätt.

Medan besökarna vandrar genom utställningen upplevs flera element, som stimulerar deras sinnen, såsom ljus, färg, ljud och lukter. Allt för att Van Goghs mästerverk ska komma till liv och ge besökaren känslan av att gå rakt in i hans målningar, en känsla som både är förtrollande, underhållande och pedagogisk.

Både vuxna och barn gläds åt denna fullskaliga utställningen som erbjuder möjligheten att konst från nya vinklar och perspektiv.

När och var?

16 Juni-18 September 2022
Fyrishov, Uppsala

Det här är ingen vanlig konstutställning

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt