Oslipat med Petrina Solange

Oslipat välkomnar återigen Uppsalapubliken till standupkvällar när de är som bäst på Katalin. På säsongspremiären bjuder vi på följande komiker:
Petrina Solange är en av standuphimlens klarast lysande stjärna just nu! Hon har tre gånger utsetts till Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan. Hennes humor ger en varm känsla när publiken förenas i kittlande skratt åt både smaklösheter och smarta träffsäkra spaningar. Att njuta av Petrinas humor är själavård för cyniker med gott hjärta.

Johanna Hurtig Wagrell är smart och tänkvärd, en humorelegant som går från klarhet till klarhet. Johanna har du hört i Tankesmedjan i P3 och sett i Parlamentet i TV4. Gör populära roddarna Vad blir det för mord och Kafferepet.

Elinor Svensson är Johannas partner in crime i Vad blir det för mord. Hon har länge varit ett av de mest spännande namnen i branschen med charm, elegans och rå humor i en makalös blandning.

Johannes Brenning är Stockholmskomikern som blivit något av en undergroundfavorit. Personlig, avslappnad och alltid sevärd!
Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i god tid! Åldersgräns 18 år.

När och när?

9 November 2022
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt