PARANORMAL

Anthony Charles Heads presenterar PARANORMAL.

Från artisten bakom slutsålda riksturnéer som “Anden i Glaset” och “Projekt: Mind Kontroll” kommer en helt ny show hösten 2024!

PARANORMAL är en unik liveshow från Anthony Charles Heads – Sveriges främste Paranormala Illusionist.

I en föreställning fylld med oförklarliga händelser, övernaturliga illusioner och fängslande berättelser bjuder Anthony på en fascinerande och häpnadsväckande show för vuxna. Anthony är inte trollkarl – han är en mental illusionist som använder sig av olika metoder för att påverka publikens verklighetsuppfattning. Publiken ser, hör och upplever saker som inte finns på riktigt!

Lagom till hösten och Halloween är PARANORMAL en överraskande rolig, intim, ibland obehaglig och förbryllande show. Under ca 90 minuter trollbinder Anthony publiken med demonstrationer av paranormala fenomen som garanterar mycket diskussion och vilda spekulationsteorier efteråt.

Publiken bevittnar inte bara det ”paranormala” utan får även chansen att delta i händelserna. Ingenting är uppgjort i förväg och det finns inga medhjälpare i publiken – allt händer live och du får vara med om du vill!

Alla flämtar och undrar – hur är det möjligt? Är det här på riktigt? Till slut ifrågasätter man verkligheten – vad är normal och vad är PARANORMAL?

“Grymt!” – CAMILLA LÄCKBERG

“Får du se honom uppträda är du en av de lyckliga!” – HENRIK FEXEUS

“Topp betyg!” – STAR FM

Showen är ca 90 minuter utan paus. Åldersgräns 15 år.
Arrangör: Anthony Charles Heads
Foto: Anthony Charles Heads

När och var?

2 November 2024
Kl. 19.00-20.30
Slottsbiografen, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt