Petter

Petter intar sommarscenen 2024 med fullt band, DJ Sleepy och Eye N’ I

Med en imponerande karriär som sträcker sig över årtionden och en rad framgångsrika album, är det återigen dags för Sveriges älskade artist och rappare att ge sig ut på vägarna och bjuda på oförglömliga kvällar runtom i landet – denna gång på sommarturné med fullt band, DJ Sleepy och Eye N’I!

Det ska bli väldigt kul att åka ut på en riktig sommarturné igen, det var ett tag sen. Jag har valt att åka ut med full sättning dvs hela bandet inklusive DJ Sleepy och Eye N’I, hälsar Petter.

Sedan skivdebuten “Mitt sjätte sinne” släpptes den 26 augusti 1998 har Petter – utöver att fortsätta leverera musik i världsklass – byggt ett mindre imperium med sina färdigheter som författare, sommelier, krögare, konstnär och föreläsare. Han har släppt 16 skivor, vunnit Grammispriser, valts in i Swedish Music Hall of Fame, utsetts till Årets talare, givit ut tre böcker och belönats med antingen guld eller platina för majoriteten av alla skivor han släppt.

I augusti 2023 fyllde Petter 25 år som artist och firade det med fyra storslagna kvällar på Mosebacketerrassen tillsammans med otroliga gästartister. Just nu är Petter i studion och jobbar med ny musik som ska släppas under året, och i sommar beger han sig ut på en efterlängtad turné med fullt band och ikonerna DJ Sleepy och Eye N’I.

Medverkande:
DJ Sleepy
Eye N’I
Jakob Birres – bas
Nils Wallfält – trummor
Carolina Wallin Pérez – keyboard och sång

Arragör: Kaliber

När och var?

3 augusti 2024
Kl. 19.00
Parksnäckan, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt