Rock the Park - Parksnäckan

LUCIFER från Stockholm definieras av deras mycket tunga 1970-tals hårdrockssound kryddat med en rejäl dos Proto Heavy Metal och Doom Rock.

DEFLESHED är tillbaka och det med besked! Nya fullängdaren ”Grind Over Matter” fortsätter där slutet befann sig och visar upp en brutalitet som enbart Defleshed kan åstadkomma.

KVAEN Förbered dig på fängslande melodiska partier kombinerat med aggressiva riff, allt komponerat med det finaste av finess från soloprojektets mästarinna Jakob Björnfot.

SPIDERS väver ett fint nät av vilda riff, förhäxande sång och förförande rytmer, självhäftande hooks och punkig soul! Om Alice Cooper och Stevie Nicks fått ett barn, då skulle det låta som Spiders!

TUNGSTEN är något av ett familjeföretag med sönerna Karl och Nick kompletterade av sångaren Mike Andersson (Cloudscape) har Tungsten hittills utgett tre studioalbum med en särpräglade mix av klassisk metal, modern metal och folkmusik.

F.K.Ü. vänner av skräckfilm och rock av den hårdare sorten, väntan är över!
2017 firade F.K.Ü. 30 år som band genom att släppa det bloddrypande albumet 1981. Målet var att ta lyssnaren tillbaka till de dagar då du och dina vänner gick till den lokala videobutiken för att hyra de senaste videosläppen fyllda med ikoniska skurkar, stora knivar, zombies, kannibaler och kreativa dödsscener.

Arrangör: KLBR

När och när?

12 augusti 2023
Kl. 17.00
Parksnäckan, Uppsala

Var ligger Parksnäckan?

Parksnäckan ligger inne i Stadsträdgården i Uppsala.

När är Rock the park i Uppsala?

Den 12 augusti 2023 i Parksnäckan

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt