Heja Uppsala

Feskarn satsar på kött i Saluhallen

Uppsala får sitt första Clarion Collection hotell, som en del av Petter Stordalens koncern Nordic Choice Hotels.

Park Inn by Radisson, som tillhör Winn Hotel Group samarbetar med Nordic Choice Hotels och konceptet Clarion Collection öppnar den 4 maj på Storgatan 30.

Konceptet har blivit mycket populärt då det förutom härlig familjär atmosfär också utöver frukost bjuder gästerna på fika och kvällsmat vilket blir någonting unikt på hotellmarknaden i Uppsala.

Nordic Choice Hotels utökar sitt samarbete med Winn Hotel Group. Genom ett franchiseavtal mellan de båda företagen så kommer från och med den 4 maj hotellgruppens existerande hotell på Storgatan 30 i centrala Uppsala omvandlas till ett Clarion Collection och därmed omfattas av Nordic Choice Hotels portfölj av hotell runt om i Norden.

– Jag har varit många gånger i Uppsala och alltid tänkt att det finns plats för ytterligare Nordic Choice Hotels i stan. Tack vare ett väldigt bra samarbete med Winn Hotel Group så kan vi nu erbjuda våra hotellgäster ytterligare en hotellpärla på bästa läge i stan, säger Nordic Choice Hotels ägare Petter Stordalen.

– Det här kommer bli Uppsalas charmigaste hotell med boutiquekänsla som vi nu ger en ny nordisk identitet. Det känns spännande att få tillföra ett hotellkoncept som saknas i Uppsala. Vi knyter med detta ännu starkare band med Nordic Choice Hotels då detta blir vårt femte hotell som franchisetagare, säger Anders Junger, koncernchef för Winn Hotel Group.

För hotellet och restaurangen innebär förändringen en ny kostym där målet är att erbjuda en upplevelse som överträffar gästernas förväntan och detta i en spännande och avslappnad miljö, centralt i Uppsala.

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt