Harry Potter maraton i Uppsala

Harry Potter-maraton i Gränbystaden

Lördagen den 3 augusti väntar en oförglömlig upplevelse för alla Harry Potter-entusiaster när Nordisk Film Bio anordnar ett episkt maraton och visar samtliga åtta filmer i följd. Totalt 22 timmar av Harry Potters magiska värld väntar för besökare till visningen på Nordisk Film Bio i Gränbystaden i Uppsala.

Resan till Hogwarts startar kl. 10.00 på lördagen och avslutas morgonen efter.

Jesper Danielsson, biografchef på Nordisk Film Bio i Uppsala är entusiastisk inför maratonvisningen:

”Vi ser fram emot att välkomna Harry Potter-fans från Uppsala, men även längre ifrån. Det här är ett unikt evenemang och tillsammans med våra maratonbesökare ska vi skapa ett minne för livet!”

 

Maratonbesökare kan se fram emot bästa möjliga bekvämlighet på Nordisk Film Bio där alla ordinarie salonger har lyxiga reclinerfåtöljer som går att fällas ner i liggläge. Under det 22 timmar långa filmmaratonet väntar även flera pauser för fylla på med ny energi i form av mat och bensträckare.

Gryffindor eller Slytherin? Vid bokning av maratonbiljetten för 399 kr kan besökarna även välja vilket elevhem man vill tillhöra. Vilket elevhem som blir störst avslöjas först under maratonvisningen. Saknar man magiska förmågor finns även en särskilt mugglarbiljett att boka.

Detta är sommarens andra filmmaraton på Nordisk Film Bio. På midsommardagen visas, för andra året i rad, Sagan om ringen-trilogin inför välfyllda salonger, där man i Uppsala även fått lägga till en extravisning.

 

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt