Heja Uppsala

Mega Dance Wknd till Uppsala!

Dansevenemanget Mega Dance Wknd kommer att genomföras i Uppsala under minst tre år framöver med start 2021. Man hoppas locka omkring 2 700 medverkande till Fyrishov.

˗ Det här är ju ett alldeles nytt evenemang för oss och vi ser fram emot att tillsammans Sveriges Dansorganisation uppleva, lära och medverka i utvecklingsresan som Mega Dance Wknd gör i Uppsala, säger Anna Lindström, chef Möten och Evenemang, Destination Uppsala.

Danstävlingen Mega Dance Wknd kommer att arrangeras i Uppsala för första gången under höstlovet nästa år. På Fyrishov kommer man att samla totalt 2 700 tävlande och uppskattningsvis 1 500 personer i publik under fem dagar. Målgruppen är främst barn och ungdomar i amatörsklasserna men även elitdansande barn, unga och vuxna kommer att vara på plats och tävla.

˗ Mega Dance Wknd är Swedish Dance Leagues flaggskeppstävling och attraherar allt fler dansare i Sverige för varje år. I och med att tävlingen nu får en fast arrangörsort de kommande åren kan vi koncentrera oss på att utveckla och förbättra för varje genomförande. Vi ser fram emot samarbetet med Uppsala, säger Ted Heikura, Projektledare Mega Dance Wknd och Swedish Dance League.

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt