Krönika

Slutet gott allting gott?

Året som gick har ju visat att allt kan gå åt skogen och många där ute mår inget bra. Många företagare har fått säga upp sina grymmaste medarbetare, varit tvungna att försöka vara flexibla och komma på nya lösningar som kan dra in kulorna, till våra skatteintäkter och våra jobb.

Vi (Susanna och jag) startade ett vårt första AB i april och tänkte, vi har ju tiden i alla fall? Vi ville sprida positiva nyheter om Uppsala och ha det där ”rosa skimret” så vi kanske kan göra lite skillnad. Så mycket vi lär oss på det här, det är sjukt bra för oss, trots allt godisätande och fast food beställningar.

Jag började meditera varje morgon men struntade i att träna vilket resulterade i att jag känner mig klok som en bok, men har några extra kilon på ”maggen”, men vad gör det? Jag har kul på jobbet, nästan jämt. Ibland har jag eller Susanna en grinig dag, vi är ju 2 kvinnor i våra bästa år som känner oss liiite förbisedda vissa dagar. Ett tillfälle var det en traktor i vägen, ett annat tillfälle en stulen cykel (som var olåst). Men om vi tänker efter så har vi det så djävla bra och är så lyckligt lottade.

Så nu 2021, tänker jag så här:
LIGG MED GRANNEN (om du är man, tänk utanför boxen)
STRÄCK PÅ RYGGEN (vi är grymma)
HÄLSA PÅ DINA GRANNAR (dom är ofarliga)
GE MER ÄN DU FÅR (jag lovar det kommer tillbaka)

Sen om du vill bli vegan, sluta shoppa på nätet och resa med tåg – gör det – du är GRYM oavsett. Jag tänker bli ”smygvegan”, snåla hemma och när jag bli bjuden äta allt jag får gärna med något gott i glaset även en tisdag. Hoppas vi ses 2021 – jag vill KRAMAS och hänga med alla! God Jul och äntligen ett slut på 2020!

/Charlotte Hörngren
#hejauppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt