Tio vinnare av Bona Postulata-priset

Bona Postulata-priset 2021 har delats ut till 10 stolta vinnare

Årets pris presenterades under en livesändning ledd av Vakna Uppsalas Veronica Westering och sidekicken landshövding Göran Enander.

Årets vinnare är

Tmpl Solutions

Enskede Hudraul

Tvinn (Thyni och Viketoft innovation)

Prof Steam

EA Copy

Evolar

Scaleout systems

Qase

SciIns

Safestep.

 

Bona Postulata är ett lokalt näringslivspris som vill uppmuntra uppländska företag som inte är så stora idag men som har förutsättningar att bli det i morgon.

– Det är en både intressant och angelägen uppgift att försöka identifiera de företag i länet som har potential att växa och utvecklas, säger landshövdingen Göran Enander som är ordförande i den jury som utser vinnarna.

Bakom priset står 18 företag och näringslivsorganisationer i länet som på det här sättet vill bidra till att företag med goda förutsättningar att utvecklas får den uppmärksamhet och draghjälp de förtjänar. Bona Postulatapriset skiljer därför sig från andra näringslivspris bland annat genom att de vinnande företagen får utbildning och mentorer istället för blommor och medaljer.

Bland tidigare vinnare finns bland andra det idag världskända klockföretaget Daniel Wellington (2014) och dataspelspionjären Starbreeze (1999).

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt