Drömarbetsstaden – vilken succé!

I tisdags var det festival utanför Studenternas i Stadsträdgården. En solig festival mitt i Uppsala – sug på den.

Drömarbetsstaden gick av stapeln för allra första gången. Vi på Heja Uppsala har haft förmånen att få vara med bakom kulisserna och det har varit så himla roligt. Det är viktigt för oss – att ha roligt! Men det är också viktigt att få vara med och göra Uppsala till sitt allra bästa. Och exakt så blev det. Med cirka 2 500 besökare och över 50 utställare och en strålande sol som hedersgäst kan man inte kalla dagen för något annat än succé.

Det kryllade av folk från hela staden. Unga, gamla, inbitna Uppsalabor och de som bara varit här en kort del av sina liv. Folk som var på jakt efter jobb och de som bara gillar när det är folkfest och det finns popcorn och hamburgare på ett soligt torg.Stämningen var härligt, jag försöker alltid att vara positiv, men jag blev själv förvånad. Så många glada. Så många entusiastiska. Nyfikna.

Jag hade ambitionen att ta en tur till spådamen som fanns på plats. Det finns ju dagar då man klurar på vad man ska bli när man blir stor. Men jag hann inte. Det kan i sig vara ett tecken på att jag ska sluta klura. Jag är ju stor flicka och har roligt på jobbet. Vad mer kan man begära?

Betyg  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kram/Susanna

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt