Novembr i Uppsala

Försöker intala mig att november är mys …

Jag rattar in november månad och försöker intala mig att det är härligt när det är fuktigt och lite ruggigt ute. Jag koketterar lite glättigt om hur myyyyysigt det är att rugga upp sig under en filt i soffan och sippa Lapsang i skenet av värmeljusen.

Jag kallar vädret för krispigt och lägger all energi jag kan uppbringa på att ignorera det faktum att jag får ångest över den första vinterhalkan och att barn närsomhelst kan ringa på dörren iklädda screammask och ha mage att tro att de ska få godis.
Jag ignorerar också att jag ritat in premiären på På Spåret i kalendern den 3 november för flera veckor sedan, vilket så klart säger en hel del mer om mitt sorgliga jag än om själva tv-programmet.
Det är inte helt enkelt att hålla nästippen ovanför vattenytan när det står nov i kalendern.

Så jag ger mig sjutton på att fylla på med roligt.
Redan den allra första novemberdagen ska jag på tvådagarskonferens. Agendan är blytung och kul. Jag och Charlotte ska dra upp struktur, kläcka så där bra idéer som vara vi kan och det är så satans roligt.
Se där! Genast blev livet lite roligare.

Sen är det fullt ös med ny Heja Uppsala-tidning igen. SOM jag älskar det! Intervjun är gjord med en riktig goding och nästan klar. Spaning lika så.
Redan på fredag är det dags för teaterpremiär med min kulturtantsfavorit.
Det står redan vinprovning med nätverket Goaldiggers i kalendern och mammografi, som ju inte är så där superduperkul, men så jäkla bra.
På lördag har jag en dejt och det är dags för SM-final för Uppsala fotbolls F17-lag på Studenternas.
Sen bara fortsätter det …

Det är julmarknader och min kompis Hörngren har vernissage på Brasserie21.
Fars dag får man inte slarva bort. Min egen pappa finns inte med oss, men det kan kompenseras med pappan till min unge. Han är grym. Det blir väl någon kalsing, nått till skägget eller kanske strumpor i år med …

Den 19 november är det både internationella mansdagen och internationella toalettdagen och en sådan sak kan ju knappast vara en slump!
Inte heller att Black Friday, E-handelns dag och en köpfri dag inträffar samtidigt den 24 november.
Världen är både uppochner och bakochfram ibland, men det finns alltid ljus i den mest fuktiga och ruggiga tillvaron. Glöm icke det!

Puss & Kram/Susanna

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt