Skärmbild 2023-07-26 080641

Gör en utflykt

Jag blev med bil efter att dottern flyttade till huvudstaden efter pluggtiden, en liten liten bil som krånglat sen vi tog hem den…jag har alltid sagt att bil är onödigt och dyrt och det stämmer. Men nu var den liksom ”över” och jag tänkte att det kanske kan vara bra när man är hemma hela sommaren.

Nu blir det utflykter med dom som vill hänga med. Japp sagt och gjort!

Morsan och jag har besökt Linnés kammare två gånger!! Här bjuds det på grillat vissa dagar – känns verkligen som man kommer till medelhavet och får njuta av nygrillat, lukten av oreganon och alla fina vyer under träden. Man kan köpa hem delikatesser, två eller ta en glass. Missa inte konstutställningarna!

Turen till Pelle Svanslös Lekpark med mitt barnbarn i veckan blev lyckad, vi körde bussen och pumpade vatten efter att ha smakat mjukglass med chokladsås på ”alla katters café”, det var en topp 10 för farmor.

Nästa tur gick till Axel & Gren, här provade morsan glass igen – det är det enda hon gillar och det ska vara choklad. Jag tog en rödbetsvåffla med god ostkräm…mmmm. Så gott, vi köpte inte något i butiken – men det finns mycket fint om man behöver en present till sommarbjudningen eller varför inte till sig själv?

Nästa utflykt blir till Jordnära inredning, finns på Instagram. Där har jag inte varit innan, men blir sugen när jag kikar på bilderna.

 

Här hittar du event i sommar Uppsala

Mer inspiration

 

/Charlotte Hörngren

 

 

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt