June direction sign with beach background

Hej juni!

Juni är en favorit. Det är så vackert och fortfarande är allt grönt, kvällarna är ljusa och potatisen börjar arta sig i landet. Det sådant som gör mig glad.

Och äntligen är det dags för invigning av Stora torget. SOM vi har väntat och längtat. Det blir ju finfint!

I övrigt så händer det som vanligt en hel massa. Förutom Midsommar där det bjuds in till långdans mest överallt runt om i Uppland så står bland annat nationaldagsfirande, John Fogerty i Botan, Music in the Garden, Uppsala kortfilmsfestival, fruntimmersveckan, sommarsolståndet, studentfiranden och vanlig skolavslutning på agendan. Och såklart årets höjdpunkt: Håkan Hellström kommer till en proppfull Botan den 21 juni.

Massor av annat hittar du som alltid i Uppsalas största kalender

Uppsalaveckan, som i alla fall vi firar stort, infaller mellan 12 och 18 juni och då är tanken att du ska bjuda hit i stället för att åka bort.

Att det dessutom är punkens dag, internationella picknickdagen och både chokladpuddingens och pilsnerkorvens dag gör det hela ännu bättre.

Båda jag och Charlotte fyller år och faktiskt en hel del av mina bästa vänner också. Jag firar dessutom 18 år som mamma. Det här blir en kalasmånad!

Nu kööör vi, juni!

Kram/Susanna

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt