Hej Uppsala tidning

När magkänslan firar tio nummer

Drömmen om en papperstidning fanns där redan från start. Vi har det i oss, Charlotte och jag. Vi lyssnade på våra magar och körde.
Nu har nummer tio just landat och ingen kan vara stoltare än vi!

Både Charlotte och jag har jobbat med tidningar förr. Tillsammans och var för sig. Vi gjorde Upsalia, som någon kanske minns, tillsammans för en herrans massa år sedan. Så drömmen om en pappersvariant av Heja Uppsala var inte så otippad. Vi startade med ett sommarnummer 2021.

På känn.

Det är så vi ofta jobbar …

 

Vi har under åren stött och blött. Ska vi fortsatta med papperstidning? Det är svinkul, oerhört mycket jobb, papperspriserna har gått upp, annonsörer är lite mer försiktiga med sin pengapåse. Men vi får också mängder av heja från alla möjliga håll. Vi har fått spretigt skriva vykort, mejl från de som inte fick i sin brevlåda och förfrågningar om att köpa lösnummer.

Vi vågar oss på att konstatera att man gillar vår blaska.

Kalendern växer, vi erbjuder nu arrangörer att själva ladda upp sina event. Det rullar in nytt varje dag.

Fler och fler hittar till hejauppsala.com för att kolla in Uppsalas största kalender, läsa positiva nyheter, spaningar och blogginlägg.

 

Vi kommer att fortsätta att stöta och blöta. Hur ska vi bli ännu bättre? Ska vi dela ut på stan i stället? Eller i fler brevlådor? Vill någon prenumerera? Borde vi heta Heja Uppland? Vem är nästa Uppslagoding? Eller Årets Uppsalabor?

Vi frågar våra magar, vi frågar också dig. Vad tycker du?

Hör gärna av dig på
tjena@hejauppsala.com

Kram/Susanna

Läs alla nummer av Heja Uppsala HÄR

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt