fivestars kopiera

Nu har jag gapskrattat så där igen …

Nu har jag skrattat så där lite ovärdigt högt igen. Sådär så att man får lite träningsvärk i magen dagen efter. Har blivit en inbiten stand-up-besökare vad det verkar.

Vi är ett fem stjärnor som varit bästisar sedan Elvis Presley dog och lika länge som kungen varit kung. Vi hittade varandra i Knivsta och vad passar då bättre än att kombinera planering av höstens tjejresa med ett besök på Fyris Comedy på Reginateatern när självaste Fritte Fritzon är huvudakt?
Jag känner inte Fritte, trots att vi nästan är lika gamla. Har varit på en stökig fest hemma i hans föräldrahem någon gång på högstadiet, men jag hängde bara med en coolare kompis och gjorde helt solklart inget avtryck hos någon som var där.
Han kommer alltså också från Knivsta, vilken i sådana här sammanhang är lite stort. Han har också vunnit På spåret och det kan ju få vilken Knivstaättling som helst att få hybris.

Han var rolig, det var han. Proffsig som satan så klart. Klankade ner på Rasbo, vilket är den typ av skämt som vi från andra bonnhålor uppskattar.

Alla fyra komiker var grymma.

Henrik Moberg alltså. Vilken stjärna!

60-plussaren Birgita Klepke fick i alla fall mig att både rodna en smula och vilja bli gammal, det verkar ju lattjo!

Jag skrattade mest med Christer Svensson. Jag kommer garanterat se honom igen.

Mitt betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kram/Susanna

Reklam
Reklam

Grievous Angels

Bäversafari

  • Sunnerstastugan
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt