Oktober fb

Ooooktober!

Nu börjar det bli så där krispigt färgglatt ute. Jag är en sommartjej, men jag blir lika förvånad varje höst över hur himla härligt det blir. Kanske är jag en hösttjej också …
Oktober är årets längsta månad och jag rensar bort några gamla gurkor i landet och samlar blomfröer som en vettvilling. Jag älskar det! Det blir inte så mycket av de där fröerna, men varenda plantering är pur lycka.

Oktober är fullmatad. Heja Uppsalas höstnummer har precis landat och strax tar vi tag i vinternumret. Jag vet vem vi vill ha som Uppsalagoding och omslagsperson. Hoppas att hen tackar ja … Spaningen är redan på G.

Oktober är Rosa månaden och det är nu vi tänker lite extra på alla som drabbas av bröstcancer. Både de som blir sjuka och alla runt omkring. Typ alla människor alltså. Ge det du kan till kampen!

I min kalender står det både 9 to 5 på Stadsteatern, svampplockning med tjejgänget (inklusive höstgryta och rödpang så klart). Planen är att klämma in åtminstone premiären för Uppsala baskets herrar i basketligan den 10:e och en tripp till Retro- och antikmässan på Fyrishov i slutet av månaden.

Glöm inte premiären för Uppsala Bois damer hemma mot Skirö elitserien bandy. Skriv upp 11 november i kalendern!

Glöm heller inte att ställa om klockan till vintertid den 29 oktober.

Den 27 oktober är det BÅDE Alla svärmödrars dag och internationella champagnedagen. Kan bli en lyckad kombination ; ) Har ni ingen svärmor kan jag rekommendera kalas på Räkmackans dag 14 oktober eller Internationella gin & Tonicdagen 19 okt.
Eller … vad sjutton. Fira alla dagar. Oktober är ju fest!

Halloween 31 oktober är ju otäckt och inte riktigt min grej. Jag roas helt enkelt inte av blod och skrämmande barn, men för de som är lagda åt det hållet är det ju kalasläge.

Puss & Kram/Susanna

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt