Snart är hösten äntligen här. Love it.

Ja. Jag vet, september kan också vara en sommarmånad numera – men erkänn, hur vackert är det inte när de lediga, svettiga, oplanerade semesterdagarna byts ut mot färgexplosioner, krispig luft och lite vardagliga rutiner igen?

Jag älskar att man snart kan dra på sig alla myskläder som man samlat på sig under pandemiåren, att skogen förvandlas till ett skafferi av godsaker och att man nu kan ge sig ut och cykla, promenera eller springa utan att riskera både solsting och värmeslag samtidigt.

Visst, hösten kan vara en perfekt tid för återhämtning och eftertanke. Men den erbjuder även en möjlighet till förnyelse och en chans att investera i vår egen personliga tillväxt. Det är en tid för att utforska nya upplevelser, vidga våra kunskaper och möta nya människor.

Varför inte ta chansen och ge dig själv möjligheten att lära och växa under denna inspirerande årstid? För tro mig, det finns ingen anledning att hålla sig instängd bara för att hösten gör sin entré. Nej, vi ska fortsätta att mötas och skapa nya sammanhang att längta till!

Uppsalas mest späckade kalendarium bjuder på många spännande events, marknader, konserter och prova på aktiviteter. Vem vet – kanske är det här hösten då du provar på magdans, lär dig dreja, uppfyller drömmen om att bli låtskrivare, lär dig allt om svampar eller drar ihop några kompisar för en hantverks- eller bokcirkel där kan förkovra er tillsammans.

Vi ses där ute i höstvimlet!/Anna Fuhrman, Medborgarskolan


Kolla in kursutbudet i Heja Uppsalas kalender

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt