Skärmbild 2023-04-06 114625

Hörngren tipsar

Jag får samtal och mail från föreningar, privatpersoner och arrangörer om vart man ska ”annonsera” sina event?

”Syns man inte, finns man inte” skrev en dam när jag försökte hänvisa henne till det digitala kalendariet. Men hon ville ha mer konst i ”häftet” som är vårt pocket-magasin, men vi får inte plats med alla event där.

Vi vill att fler hittar in på sajten och tipsar oss, så dela och låt oss hjälpa varann. Låt oss samarbeta och byta tjänster med varann – det är det nya, och det är moder jords grundidé med oss, att dela med oss.

 

Balkan Madness – bara namnet får mig att vilja besöka Kulturoasen på söndag, men jag firar ”Jugge-påsk” då och det kan man inte heller gå miste om! Men om jag hade möjlighet så hade jag lätt besökt Håga by, när Balkan Madness senast besökte Kulturoasen på 2022 års Lyktvandring, fick de Hågasalen att koka. Heja Kulturoasen och Kulturhjältarna, ni gör ett grymt jobb och bara att ha ”frivillig entré” på era konserter gör att alla faktiskt har möjlighet att gå.
Läs mer om eventet

 

Per Persson & Nya Packet får mig att komma ihåg en afterski i Järvsö där min bästa vän Mia tog snowboard liften upp i högklackade stövlar och en Michael Kors väska som matchade skidoverallen i rött/vitt/svart. Vi tyckte att livet var på topp och vi festade hela eftermiddagen och blev så klart bjudna på både bubbel och drinkar. Men jag tror att pricken over i-t var när Per Persson intog scenen och delar av bandet stod på borden och spelade  – alla var i fullkomlig afterski extas så klart.
Läs mer om eventet

 

Mina bästa tips denna vecka: ♥ ♥ ♥ ♥

Charlotte Hörngren

 

 

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt