default

Tack ni är grymma!

Vi gjorde slag i saken, efter att ha snackat om det en tid. Det skulle behövas ett ställe där man hittar allt som händer i stan. Ja, varför har ingen gjort det? Vi började skruva på en plattform och skapade starten till Heja Uppsalas kalendarium. Och här händer det grejjer heeeeela tiden…

Numera har vi inkommande tips på massa saker som händer, något för alla. Det är så himla kul att få ”pay it forward”  och alla klockrena människor därute som arrangerar och skapar alla fantastiska konserter, föreläsningar, ”stick & drick”, sportevent m.m, som vi andra bara kan ta del av! TACK NI ÄR GRYMMA!

I morse kom ett mail från bästa vännen, som driver ett företag i Uppsala. Hon skrev att en kollega på jobbet hade mailat ut till alla anställda och uppmanat att signa upp för vårt nyhetsbrev. Hon skrev ”Ett enkelt sätt att vara på hugget och ha koll på vad som händer i staden.” Man blir ju lycklig av detta.

Ni är grymma alla ”Uppsalalovers” som gör allt detta tillsammans och varför inte fortsätta att göra det vi är bra på? Det kommer jag göra, sen ska jag också njuta av allt som händer och njuta av utbudet. Gör det du mé!

/Charlotte Hörngren

 

 

Reklam
Reklam

Grievous Angels

Bäversafari

  • Sunnerstastugan
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt