C/O Rusty Iris

Vi har en ny författare i stan!

Jag har varit på bokrelease. Författaren heter Åsa Johansson – lägg namnet på minnet!

Att hon är grym på att skriva har vi som känner till henne sedan innan vetat länge. Rolig, underfundig och rakt på sak. Hon skriver enkelt utan att bli trist. Det är banne mig inte lätt. Och nu har hon äntligen släppt sin första roman. Den har hon filat på länge. Många herrans år. Det betyder att den är välskriven.

Vi snackar en må-bra-roman. Jag läser inte svinmycket må-bra-romaner i vanliga fall. Jag uppskattar när det begås ett brott i början av boken och att det är löst när jag läst klart … typ.

Men den här boken C/O Rusty Iris laddade jag ner och tappade lite av både tid och rum. Det sa bara vips och sen satt jag där och kände mig lite ledsen över att det redan var slut.

Boken handlar om schlagerstjärnan som skivbolagssnubben inte längre vill satsa på. Helt utan förvarning. Om hur hon går vidare och reser sig. Hur snubben får vad han tål. Den innehåller både drama, kärlek, vardagsbestyr, vänskap och må-bra-känslan av att lyckas hitta nya vägar.

Jag är så glad att jag fick komma på Åsas releasemingel i lördags. Goda bubblor, smarriga tapas och en hel del ansikten från förr. Kramar och boksignering.
Och det allra bästa. Åsas stolthet och glädje i att äntligen få hålla sin första bokbebis i famnen. Jag är såååå djupt imponerad.

Och det allra, allra bästa: Hon filar redan på nästa bok.

Heja Åsa!

Mitt betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (både bok & mingel)

Kram Susanna Lans

 

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt