Jubileumsdag, Upplandsstiftelsen 50 år

Upplandsstiftelsen fyller 50 år! Därför bjuder vi in till friluftsfest tillsammans med regionen och alla länets kommuner. Välkommen!

Jubileumsdag i Hammarskog, Uppsala
Var: Vid Hammarskogs Herrgård 
Busshållplats: Hammarskogs vägskäl

Kom och bygg bihotell, tillverka en fjärilshåv eller gå en tillgänglighetsanpassad tipspromenad längs träspången med utsikt över Dalbyviken. Du kan också prova på kajakpaddling vid badplatsen eller skåda fågel vid plattformen bakom herrgården. Vi bjuder på fika, ta gärna med en egen kåsa/ mugg. Varmt välkomna!

Jubileumsdag i naturen på Wik 
Var:Wiks slott 
Busshållplats:Wiks slott

Välkomna till familjedag i den vackra naturen på Wik. Vi bjuder på något för alla åldrar. Leta småkryp, bygg en fjärilshåv, grilla pinnbröd eller lyssna på saga i kojbyggarland. Guidningar för vuxna och möjlighet att upptäcka spännande arter i naturen.

Kl 13. Jubileumsceremoni med tal av regionstyrelsens ordförande Emilie Orring och Upplandsstiftelsens ordförande Jenny Lundström. Mat och dryck till försäljning. Även slottet är öppet. Vi bjuder på fika, ta gärna med en egen kåsa/ mugg. Varmt välkomna!

 

När och när?

12 Juni 2022
Kl. 11.00-14.00
Hammarskog & Wik, Uppsala

Reklam

Fyrisbiografen – Uppsalas kulturbiograf
Fyrisbiografen visar filmer från hela världen och för alla åldrar.

GoAdventure
Se vackra Uppsala från taket på Uppsala slott. Eller utmana dig själv på äventyrsbanan i Fjällnora

Julmarknader i Uppsala 2022
Under november och december hålls flera julmarknader i och runtom Uppsala, alla med sin egna profil och med sina egna möjligheter att fylla julstrumpan med gåvor eller bara för att komma in i julstämning.

Här hittar du ett urval från Destination Uppsala av alla julmarknader som sker.

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt