Home coming Uppsala

Bonnfire i Linköping av samma arrangör som kommande festivalen i Uppsala

Home Coming – det här blir kul!

Jag har varit på en hel del presskonferenser, inte helt sällan har jag varit själv. Det fanns en tid då alla idrottslag skulle ha en sådan efter varje match oavsett om det bara var en (eller ingen) journalist på plats. Jag skrev om lite mindre publika evenemang och var i princip alltid ensam.
Det var inga klang och jubelföreställningar. Kan man konstatera.

Men när Homerun Festivals satsar på Uppsala så tar man det på allvar. Vi snackar VIP-lokalen på Studenternas, Trillerbullar och gokaffe. Vi snackar scen och introduktionsfilm som andas internationell rockfest. Vi snackar stolar framställda till det samlade pressuppbådet längst fram. Radio-Mona och jag paxade de bästa.

Kommunen och Arenabolaget fick fint beröm för att vi i Uppsala är lätta att samarbeta med.
Tydliga och engagerade.
Kulturnämndens ordförande Linda Eskilsson fick massor av tack för att hon var där. Det är tydligen inte att räkna med att de kommunala kulturorganisationerna är med på sådana här tåg i alla andra städer.
Heja Uppsala!

Vi fick veta att det här är en satsning på hela staden. Att det kommer att generera pengar till både näringsliv och föreningar. Att miljö och hållbarheten är viktig, att studenterna kommer att få rabatt och möjlighet att arbeta som ambassadörer.

Och att Zara Larsson ska headlina.

Det här blir kul!

Kram/Susanna

 

 

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt