Heja Uppsala 1

Samarbeta det gör susen!

I morse besökte jag Destinations frukost på Gillet, en härlig tillställning där man får frukost och information om vad som år på G i Uppsala.

Ett spännande event som kommer denna vecka är Vendeltidsfestivalen på Gamla Uppsala museum. Om du vill veta mer om hur livet på vikingatiden tedde sig. En festival som lockar internationella utställare och det hålls föreläsningar och turer så alla kan hinna gå. Varför det heter Vendelfestivalen är tydligen för att man hittat hjälmar från denna tid just i Vendel. Hur vackra som helst och inga horn…

Upplandsturen, är en ny satsning från Högbergs Bussresor och dom jobbar med researrangemang i vårt eget Uppland – bra va?

Fler och fler nyheter presenterades och Lisa Thörn från Uppsala Citysamverkan berättar om den nya ”musikbild” som ska växa fram på Stora torget i form av ljus/musik för oss besökare i olika former. Läs Lisas gästkrönika här.
Tänk att få höra en tupp gala på morgonen? Jag skulle vilja ha en regnskog som musikbild…

Inte visste jag att regerande världsmästare i bangolf är Carl Johan Ryner, Uppsala Bangolfklubb? Jo tack, och i augusti är Uppsala Bangolfklubb värd för VM i Bandgolf
det kan man ju inte missa, det finns ju väldans mycket roligt som händer och det som kom fram under mötet var just samverkan och hur viktigt det är med samarbeten.

Nu ska jag jobba vidare med att lägga in event i kalendern

Glöm inte att tipsa, vi gör det ju tillsammans så gått vi kan och det blir ju ganska bra då!
Ha en fin dag i solen!

/Charlotte Hörngren

 

 

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt